In de Lift van de Nieuwe Tijd

Weten wie en wat je bent


Alles

Laat ik maar met de deur in huis vallen: je bent Alles! Dit inzicht is voor velen van ons aan het ontwaken. Het is het Eenheidsbewustzijn dat de Nieuwe Tijd kenmerkt …
Je bent Bewustzijn, en dat is niet-fysiek in essentie. Je bent energie, trilling, “vibes”. Dit ben je altijd al geweest en zul je eindeloos zijn. Dus je bent overal, in alles en iedereen, nu en continu! Je ervaart alles dat je waarneemt dan ook als Jezelf, er is geen “ander” in zekere zin. Het is een spel dat je steeds makkelijker leert spelen. Het heet: “spiegeltje, spiegeltje aan de wand … “. Je leven is een reflectie.


Goddelijk Theater

God; een gewichtiger woord bestaat er haast niet. Voor mij is het een begrip dat over Liefde en Licht gaat. Bron vind ik nog meer passen als aanduiding hiervoor. Het is De Bron waar we vandaan komen en als Godsvonk (ziel) uit zijn ontstaan; met als bestaansvorm en locatie: mens op aarde. Jij als deze Godsvonk ofwel Bewustzijn ofwel Ziel projecteert als een film jouw lichaam en alles wat jij jouw leven noemt. Ja, het theaterdoek opent zich telkens als we ontwaken uit onze slaap; we ervaren onszelf dan opnieuw als de persoon die we (denken te) zijn … en het spel kan beginnen!  





Ascentie

5 D Bril

Om in de vergelijking met film en theater te blijven: we gaan het allemaal meer en meer vanuit een 5 D-bril beleven! Het leven zoals we het hebben ervaren verandert naar een steeds minder gerichtheid op de materie en het fysieke leven. We beleven onszelf meer vanuit de essentie en de grenzeloosheid die we zijn. Oude, beperkende, ideeën en structuren vallen weg en maken plaats voor nieuwe, in ons persoonlijke leven en in de wereld om ons heen. Het besef dat alles mogelijk is en je je eigen werkelijkheid creëert dringt tot ons door en je leven wordt waarachtig gerevitaliseerd! Je ervaart je leven als een holografisch spel; je kijkt er naar èn maakt er deel van uit, … Jij, als een “Hoger Zelf” zit aan het bedieningspaneel! Playtime!


Perceptie en Focus

Het mooie van dit alles is dat het altijd al zo was, er verandert niets wezenlijks behalve onze perceptie. We worden lichter, helderder; en we beseffen dat we met onze gedachten (als energie) onze werkelijkheid creëren. Focus is van belang! In plaats van een drama maken we er een bewust gekozen Feel Good - movie van. Al de ingrediënten van je dagelijkse leven vormen daarin een dans, aangestuurd door de universele wet van aantrekking. En het leven ontvouwt zich als een magische wereld vol symbolieken en synchroniciteit …Jij bent het allemaal!


In de praktijk

De Weg naar Binnen 

In de Nieuwe Tijd ben je je meer bewust van de eenvoudige en directe werking van energie, Bewustzijn; van je eigen “vibes”. Je checkt dan ook voortdurend hoe je je voelt en richt je niet met name op de buitenwereld. Je vertrouwt op de stroom van welzijn die je van nature bent en dat je ontvangt waar je om vraagt. Je gaat uit van je eigen wijsheid en creatiekracht in plaats van wat anderen, hoe deskundig ook, beweren. Je weet wie en wat je in wezen bent! 


Opschonen en Uitpakken

De mate waarin je reeds helder bent en de mate waarin je ervoor open staat, bepaalt het gemak waarmee je al de transformaties zult doormaken. Oude ideeën en opvattingen, waarden en normen, onverwerkte emoties, veroordelingen, fysieke pijn, onbewuste patronen die je begrenzen … ; het zal vanzelf aan het licht komen. Indien je je verzet duurt het langer en gaat het moeizamer. “Vanzelf” betekent niet dat je er niets voor doet of ervan merkt… In tegendeel; je zult het èn bent het waarschijnlijk al bewust aan het doormaken. En dit kan behoorlijk pittig zijn!


De Nieuwe Tijd voor mij  

Ik ervaar een voleinding in deze tijd, ben in mijn element en voel een overgave aan dienstbaarheid ten behoeve van de Ascentie. 
Mijn leven kenmerkt zich door een bewust en helder leven, van “anders zijn”, ontdekken van mijn eigenheid, Sterrekind - zijn, de heimwee en leren aarden, van hooggevoeligheid, ‘paranormaal’-zijn en integreren in een ‘normaal’ leven, bruggen bouwen, communiceren, mijn levenswerk sublimeren en uitreiken …  Als (prille) moeder van een zoon, ook een Nieuwetijds wezen, kreeg ik extra vleugels om mijn Licht te spreiden. 


Populaire posts van deze blog

Leven in de Nieuwe Tijd

Welkom op mijn nieuwe Blog

Mijn Nieuwetijdse Leven: (vervolg): Een Welwillend Universum